LA REGINA

LA REGINA Heerlijke pizza's en pasta's!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 794 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Regina. Meer weten? Ontdek meer

22 apr 2022 om 22:20 per ongeluk op afhalen geklikt, maar netjes werd ik daarna gebeld. Spaghetti zoals ik het graag lust! Kapsalon ook erg lekker. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.
22 apr 2022 om 21:51 De pizza’s waren niet goed gaar flauw van smaak
15 apr 2022 om 8:47 Pizza’s waren oké maar de pasta had geen enkele smaak.
6 apr 2022 om 20:41 Natte vette sjomige pizza. Had beter verwacht. Jammer
14 mrt 2022 om 17:11 heerlijke pizza, leuke vriendelijke bezorger
27 feb 2022 om 23:40 Beste pizza's van Groningen. Goede bodem niet vet en goed belegd !
14 feb 2022 om 8:59 Sorry but we‘ve to wait 90 minutes for the food. i called the owner after 50 minutes, he told me that my food will delivery in 15 minutes. after 1,5 hour i get my food and it was cold. sorry but never again
5 feb 2022 om 20:18 We hebben echt heerlijk gegeten! Wat een top kwaliteit! Blijf mij elke keer weer verbazen hoe lekker het is. De bezorg tijd was ook veel korter dan aangegeven.
17 jan 2022 om 20:51 Top.
12 jan 2022 om 13:31 Heerlijke pasta met zalm en een hele aardige bezorger! De pizzas zijn ook lekker zeker aan te raden!
23 dec 2021 om 8:30 Eten was lekker en bezorging gewoon op de tijd die stond aan gegeven aan het begin
19 dec 2021 om 18:32 The Pizza is great here! The Carbonara is one of the best we've had at a pizzeria.